Styrtele Kiruna AB

Vi är en del av Elkoll i Kiruna AB koncernen med inriktning mot data & elektronik.
VD Peter Norrblom är "Behörig ingenjör brandlarm" och har många års erfarenhet från tele och larm samt även passage sidan vilket ger Styrtele ett brett kompetensområde.


Vi är det lokala företaget med kompetens i det mesta inom svagström.. Vi utför tekniska installationer och servicetjänster främst till industrin och företag. Våra tekniska specialkunskaper bygger mycket på erfarenhet.
Det vi kan erbjuda är: Service och installation av Inbrottslarm, Brandlarm, Optofiber, Datanät, Telefonväxlar, Passersystem, Videoövervakning Plattformshissar mm. Felsökning och support inom datanätverk, (switchar, routrar, mm). Diplomerad kunskap i Microsoft..
Vi utför även service, installation och besiktningar av ventilationssystem i industrier och bostadshus med certifierad personal.
Vi har samarbetsavtal med Confidence Security och utför service på deras larmanläggningar i Kiruna och vid behov i Gällivare.
Vi sammarbetar även med Kiruna Softcenter där vi installerar laserskanners på transportörer och IR-kameror för temperaturmätning. Vi hjälper till med datasupport vid behov. Aritco Partner.
Certifieringar: Behörig Ingenjör Brandlarm och funktionskontrollant av ventilationssystem.
Styrtele ägs till 50% av Elkoll i Kiruna AB.

Elkoll Styrtele El & Maskin